Riksförbundets Sommarmöte 2017

Inger Ekrem presenterade de 4 föreningar som ansvarade för årets Sommarmöte: Elisabeth Sandberg, Monica Carlsson, Vingåker och Yvonne Wohlin, Trosa. Anita Strand var också med.

Besök på Kärret i Laxne. Agneta Gussander och Magnus Persson gjorde en historisk resa i sin fantastiska trädgård.

Besök hos Helena och Jan Lenninger på Länninge gård i Vrena. Det är en fantastisk trädgård med 9 dammar som Helena har grävt.

Besök i Branta Täppan i Skottvång. Agneta och Lars Andersson tog emot och visade sin vackra trädgård. Lars koncentrerade sig på sitt biologiska avlopp.

Eva Bratt och Sören Gustavsson visade sin trädgård Näs Larslund.

Anita Clarhäll på Hammarstugan i Hölö guidade oss runt i sin speciella trädgård.

Bilder från lördagens rundresor finns på denna länk från Nyköpings Trädgårdsförening